Vocaal Verhaal

Ik ben Ingrid Stijsiger, klassiek zangeres (mezzosopraan), zangpedagoog en vocaal ondernemer. Ik geniet het voorrecht om mijn heerlijke passie centraal te zetten in mijn werk. In mijn mooie loopbaan heb ik ervaren dat achter dit mooiste vak op aarde vaak hele intense verhalen schuilen. Grote vocale verhalen waar het publiek soms geen flauw benul van heeft. Of juist kleine verhalen, omdat stap naar het zelf zingen nóg leuker te maken.

Onder de naam VocaalVerhaal.nl wil ik je mijn verhalen vertellen over mijn grote passie: zingen. Soms vertel ik je over een ervaring of een aankondiging van mijn eigen uitvoeringen als mezzosopraan in opera, oratorium, muziektheater of liederen. Of ik deel mijn kennis met je over het prachtige vak als vocal coach en zangpedagoog. En natuurlijk onthoud ik je ook niet van interessante dingen dat ik lees op Facebook of in de media.

Volg je me? Hier op Facebook, bedoel ik dan uiteraard. Of kijk binnenkort ook eens op www.VocaalVerhaal.nl en -uiteraard- op www.IngridStijsiger.nl.

Tot snel!

Ingrid 300x41 px