Vocaal Fun

Mijn eerste blog. Wow, ik schrik er helemaal van… 😉
Dat op zich is al een spannende onderneming, maar er staat veel meer te gebeuren in 2015, want het is de hoogste tijd voor nieuwe avonturen: onder de naam Vocal Fun ga ik zelf muzikale projecten opstarten. Regelmatig samen met mijn partner & dirigent Roy Voogd. En soms ook ieder voor zich. Een heerlijke vorm, waarin we onze gezamenlijke passie op een mooie manier nog meer inhoud kunnen geven.

We werken al regelmatig samen bij koren waar Roy dirigeert en ik de vocal coaching doe. Een goed voorbeeld daarvan is Canto Chiaro, een projectkamerkoor in Den Helder (“van hoog niveau” aldus het Noordhollands Dagblad), waar we al 3 succesvolle projecten hebben gerealiseerd. Het volgende project start in januari 2015: Klassieke Juweeltjes, een “salonfähig smulprogramma met strijkkwartet, vol koortoppers uit de klassieke muziek. Een heerlijk project van Mozart tot Mendelssohn, om lekker ongegeneerd tussen de schuifdeuren van te genieten!”

Januari 2015 starten we ook samen met Gooise Opera – GO! Een spannend avontuur dat we vanuit Stichting Amateurkoor starten, samen met vriend en pianist Vaughan Schlepp. Het eerste project is ‘FAUST’ een opera pastiche waarin het Goethe-thema met een Gooise twist gebracht krijgt: over de zucht naar roem, rijkdom en plastische chirurgie…

Maar er staat veel meer te gebeuren, dus ik hou je op de hoogte als je me volgt!

Ingrid 300x41 px

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.