Vocal Coaching – privé, in groepen of bij uw koor!

Mijn Vocal Studio is gevestigd aan de Edisonweg 10 in Alkmaar. Hier geef ik zangles aan voor beginners én gevorderden!

Sinds 2019 geef ik ook les in HET GOOI (Ankeveen) en in ZUIDWEST-FRIESLAND (Nijemirdum). Ik geef hier les op maandagen, per lokatie 1x in de 14 dagen.

Geïnteresseerd? Bel me op 0653604380 of stuur mij een email voor meer informatie!


Vocal Coach

  • Zangles & Vocal Coaching voor:
    – gevorderde zangers;
    – ensemblezang(ers);
    – de ervaren, maar ouder wordende stem;
    – de ervaren, maar fysiek of mentaal gehinderde stem
  • Vocale koorcoaching

Naarmate mijn carrière als zangeres zich uitrolde, begon ik steeds meer plezier te krijgen in het doorgeven van mijn kennis en ervaring als Vocal Coach.

Mijn lespraktijk strekt zich uit van amateurs tot professionals. Uiteraard tekenen de meeste leerlingen in voor een vaste regelmaat, vooral als er nog veel aan de basistechniek en ademhaling gewerkt moet worden. Het is dan belangrijk om structuur te ontwikkelen. Een groot aantal van mijn leerlingen (en enkele collega’s) zijn echter ervaren genoeg om met een paar coaching-sessies er verder hun eigen weg mee te vervolgen.

Ook bij diverse koren geef ik mijn kennis door op basis van krachtige, incidentele workshops of op meer structurele basis als vaste docent voor koortechniek. Ik doe dat onder meer bij koren als Canto Chiaro in Den Helder, Goois Vocaal Ensemble in Naarden-Vesting en het Toonkunstkoor Alkmaar.

Het is steeds weer een fantastische ervaring als je de vreugde en voldoening ziet als er ineens een barrière doorbroken wordt en zangers tot vocale prestaties komen die ze daarvoor niet voor mogelijk hadden gehouden. Héérlijk!

Ben je op zoek naar een vocal coach? Bel of mail me dan voor afspraak!